Résidence de Molenbergen

Vereniging van Eigenaars ‘De Zandzee’ te Bussum

Plaggenweg 357 t/m 403

1406 TV BUSSUM

Voor verdere informatie kunt contact opnemen met het secretariaat van de VVE

E-mail: secretariaat.demolenbergen@gmail.com

Résidence de Molenbergen is een kleinschalig appartementencomplex - 24 luxe appartementen in drie gebouwen – in een fraai aangelegde en goed onderhouden tuin, gelegen tussen het tenniscentrum Bosheim en het zorgcentrum De Zandzee aan de Plaggenweg te Bussum. Overeenkomstig de splitsingsakte zijn de appartementen bestemd voor ‘senioren’, hetgeen in de praktijk wil zeggen voor bewoners in een leeftijd van 55 plus. 


Het eerste gebouw aan de Plaggenweg heeft negen appartementen van elk ca. 100 m2, het tweede en derde gebouw hebben resp. zes en negen appartementen variërend van ca. 140 tot 220 m2.

 

 

 

 

 

 

Elk van de drie gebouwen beschikt over een ruime lift, waarmee ook de onder gebouw 2 gelegen parkeergarage – met ondergrondse gangen met elk van de gebouwen verbonden – kan worden bereikt.

 


Via de parkeergarage is ook het zorgcentrum De Zandzee ondergronds bereikbaar. Daar de parkeergarage slechts 18 plaatsen heeft voor de 24 appartementen, zijn op het terrein parkeerplaatsen gecreëerd die tegen een redelijke maandelijkse vergoeding voor bewoners beschikbaar zijn.